Colin Quinn: biografie

nativul din Brooklyn, Colin Edward Quinn a primit aprecieri largi ca comediant stand-up, actor de film și personalitate TV. Și-a început cariera în 1984 și a reușit să lucreze la mai multe canale TV americane (NBC, CNN, MTV și Comedy Central). Colin a lucrat a avut diverse ocupații. A lucrat ca actor de filme și seriale TV, a găzduit și a scris emisiuni. Unele dintre proiectele sale au fost lansate pe Netflix. În 2019 s-a căsătorit.

Colin Quinn
Colin Quinn

Colin are o valoare netă estimată de 5,5 milioane de dolari. Ea provine din câștigurile norocoase pe care le-a făcut prin cariera sa de succes. În plus, este și un scriitor care a contribuit și la valoarea sa netă.

copilărie și tinerețe

bunicii lui Colin au părăsit Belfastul în anii 1920 și s-au mutat în secțiunea Park Slope Din Brooklyn, care a fost odată plină de familii irlandeze de primă generație. Quinn s-a născut acolo pe 6 iunie 1959. Părinții lui erau profesorii obișnuiți. Colin nu se putea lăuda cu o viață bogată. A studiat la Liceul John Dewey. Dacă a reușit să termine școala, nu a putut spune același lucru despre universitate.

am abandonat Facebook cu ani în urmă, dar am devenit prea mare pentru mine pe Twitter. Mi-am învățat lecția. M-am întors.

Colin Quinn, 5, 5, 2017.

a devenit student la Universitatea Stony Brook (SBU), dar a renunțat rapid. Colin avea probleme serioase cu alcoolul. Dependența lui ia adus multe necazuri. A fost chiar arestat de mai multe ori. În anii 1980, și-a putut depăși problema și și-a început cariera de stand-up.

cariera TV

primele raze de Glorie au venit pe Colin în 1987. A început în 1984 ca un stand-up comedian, Quinn a devenit co-gazdă pe canalul MTV. A lucrat într-un proiect intitulat Remote Control. A fost primul program non-muzical original al MTV și primul spectacol de jocuri. Au fost cinci sezoane ale spectacolului, iar Colin a lucrat la toate.

în 1989, Quinn a început să petreacă mai mult timp în stand-up. El a fost invitat de un& e pentru a găzdui spectacolul. De data aceasta el a oferit ideea de parodie video. A vrut să facă un videoclip comic pentru a râde de un singur LL Cool. Parodia a fost intitulată Going Back to Brooklyn. Quinn a muncit din greu la un &e, scriind scenariile spectacolului, venind cu concepte pentru spectacol.

șefii NBC au estimat talentul lui Quinn și i-au oferit un loc de muncă. În 1996-2000 a făcut parte din SNL. După pensionare, Quinn a început să-și găzduiască propriul spectacol mulțimea dură cu Colin Quinn. A avut mulți oaspeți, iar unul dintre cei mai buni a fost Patrice O ‘ Neal. Uneori, Colin a spus că a plăcut acel episod prea mult. După moartea lui Patrice O ‘ Neal, Colin și-a exprimat profundele condoleanțe. A vizitat un spectacol memorial pentru familia lui O ‘ Neal la NYC Center împreună cu Bob Kelly și Bill Burr.

vizualizați această postare pe Instagram

o postare împărtășită de @iamcolinquinn pe 27 Mai 2019 la 11:04AM PDT

în 2012, Colin Quinn și Mario Joyner au apărut într-un episod de comedianți în mașini care primesc cafea. Quinn s-a alăturat Jerry Seinfeld pentru o plimbare la Brooklyn într-un Triumph TR6 din 1976, unde s-au întâlnit cu prietenul lor comediant Mario Joyner.

trei ani mai târziu, Colin Quinn s-a alăturat listei comedianților de masă pentru a juca în propriul serial web cu Cop Show, o abordare satirică a realizării unei drame criminale în New York City. Cop Show a debutat pe LStudio.com pe 18 februarie 2015. Episoade pentru seria săptămânală în opt părți-regizată de J. D. Amato și scris de Domnul Quinn-au fost de obicei de cinci până la șase minute, cu o stea oaspete.

vizualizați această postare pe Instagram

o postare împărtășită de @iamcolinquinn pe 13 ianuarie 2019 la 8:14AM PST

în Mai 2019, CNN a anunțat despre lansarea special de o oră de la Quinn intitulat Red State Blue State. A fost o prezentare a spectacolului său Off Broadway cu același nume care a avut loc la New York la începutul acelui an. În special, Colin „a adus amuzamentul abordând absurditățile, ipocriziile și calamitățile de ambele părți ale diviziunii politice”.

Saturday Night Live

Quinn a devenit cunoscut datorită celor cinci ani petrecuți în Saturday Night Live. Când a început să lucreze, nu a putut presupune că se va transforma dintr-un simplu scriitor într-una dintre figurile principale ale SNL. După un an sa alăturat echipei de casting. Sa arătat cu ideile sale originale și personajele neobișnuite.

Colin Quinn, Saturday Night Live
Colin Quinn, Saturday Night Live

în 1997, Quinn a primit o invitație de a participa la filmările Austin Powers. El a refuzat și încă regretă această decizie. Deja în 1998, Quinn a devenit gazda programului de actualizare de Weekend, schiță și știri fictive care comentează și parodiază evenimentele curente. A fost principalul proiect al lui Colin până la pensionarea sa în 2000.

viața personală

în 2016 stand up Colin pe Netflix, numit The New York Story, a fost lansat. În lista celor mai bune 50 de stand-up Netflix a fost inclusă și neconstituțională. Quinn putea vorbi ore întregi fără să se oprească și este un mare povestitor că această specială a fost aproape instructivă și educativă la fel de mult pe cât a fost hilară. Dacă nu sunteți un istoric al orașului New York, acest lucru vă va prinde mai bine decât majoritatea cărților de istorie.

vizualizați această postare pe Instagram

o postare împărtășită de @iamcolinquinn pe 13 ianuarie 2019 la 7:35 pm PST

Quinn a avut un atac de cord la începutul anului 2018. Fiind în faza finală de recuperare, el a postat pe Twitter mesajul, unde și-a sfătuit fanii să organizeze o înmormântare mai mare decât a avut Al Capone. El a fost pe medicamente și a mers la terapie fizică, mai mult cardio. A fost forțat să nu mai mănânce slănină, pe care aproape că o adora.. Câteva luni mai târziu, a vizitat noaptea târziu cu Seth Meyers pentru a vorbi despre cum este să supraviețuiești unui atac de cord.

Colin Quinn și Jen Sochko
Colin Quinn și Jen Sochko

în 2018, Colin a fost logodit cu Jen Sochko, noaptea târziu cu producătorul Seth Meyers. Pe 8 iunie 2019, au legat nodul. Lumea comediei din New York a sărbătorit nunta. Perechea s-a căsătorit la vechea clădire a Băncii de Economii Williamsburgh cunoscută sub numele de Weylin. Au existat personalități precum Jimmy Fallon, Jim Norton, Tim Meadows, Seth Meyers, Robert Kelly și alții. Tom Papa a condus ceremonia.

Filmografie

Filme:

  • 1983 – Rock ‘ N ‘ Roll Hotel
  • 1987-trei bărbați și un copil
  • 1988-căsătorit cu gloata
  • 1988 – Crocodile Dundee II
  • 1993 – cine este omul?
  • 1998 – o noapte la Roxbury
  • 2006 – acasă
  • 2008 – Harold
  • 2009 – băieți de hârtie
  • 2010 – adulți
  • 2012 – acesta este băiatul meu
  • 2013 – adulți 2
  • 2015 – Trainwreck
  • 2016 – booted
  • 2017 – Sandy Wexler
  • 2019 – părinți beți

apariții TV principale:

  • 1987 – 1990 – control de la distanță
  • 1989-Caroline ‘ s Comedy Hour
  • 1992-de prost gust, licențios & Albastru
  • 1996 – 2000 – Saturday Night Live
  • 1996 – pomul de Crăciun
  • 2003 – Windy City Heat
  • 2014 – The Awesomes

premii și onoruri

  • 2004 – a 56-A cea mai mare comedie stand-up din toate timpurile
  • 2004, 2011 – unul dintre primii 100 de irlandezi americani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

lg