Colin Quinn: biography

kotoisin Brooklynista, Colin Edward Quinn sai laajaa suosiota stand up-koomikkona, elokuvanäyttelijänä ja TV-persoonana. Hän aloitti uransa vuonna 1984 ja onnistui työskentelemään useilla amerikkalaisilla TV-kanavilla (NBC, CNN, MTV ja Comedy Central). Colinilla oli useita ammatteja. Hän työskenteli elokuvien ja TV-sarjojen näyttelijänä, juonsi ja käsikirjoitti ohjelmia. Osa hänen projekteistaan julkaistiin Netflixissä. Vuonna 2019 hän avioitui.

Colin Quinn
Colin Quinn

Colinin nettovarallisuudeksi on arvioitu 5,5 miljoonaa dollaria. Se tulee onnekkaista ansioista, jotka hän on tehnyt menestyksekkäällä urallaan. Tämän lisäksi hän on myös kirjailija, joka on vaikuttanut myös hänen nettovarallisuuteensa.

lapsuus ja nuoruus

Colinin isovanhemmat lähtivät Belfastista 1920-luvulla ja muuttivat Brooklynin Park Slope-kaupunginosaan, joka oli aikoinaan täynnä ensimmäisen polven irlantilaisia perheitä. Quinn syntyi siellä 6.kesäkuuta 1959. Hänen vanhempansa olivat tavallisia opettajia. Colin ei voinut ylpeillä rikkaalla elämällään. Hän opiskeli John Dewey High Schoolissa. Jos hän onnistui käymään koulun loppuun, hän ei voinut sanoa samaa yliopistosta.

luovuin Facebookista jo vuosia sitten, mutta Twitteristä tuli itselleni liian iso. Olen oppinut läksyni. Tulin takaisin.

Опубликовано Colin Quinn Вторник, 5 декабря 2017 г.

hän pääsi Stony Brook Universityn (SBU) oppilaaksi, mutta keskeytti sen nopeasti. Colinilla oli vakavia ongelmia alkoholin kanssa. Riippuvuus toi hänelle paljon ongelmia. Hänet jopa pidätettiin useita kertoja. 1980-luvulla hän pystyi selättämään ongelmansa ja aloittamaan stand up-uransa.

TV-ura

ensimmäinen rays of glory tuli Colinille vuonna 1987. Aloitti vuonna 1984 stand up-koomikkona, Quinn tuli toisena juontajana MTV-kanavalla. Hän työskenteli Remote Control-nimisessä projektissa. Se oli MTV: n ensimmäinen alkuperäinen ei-musiikillinen ohjelma ja ensimmäinen peliohjelma. Sarjaa tehtiin viisi tuotantokautta, ja Colin työskenteli niillä kaikilla.

vuonna 1989 Quinn alkoi viettää enemmän aikaa stand upissa. &E kutsui hänet ohjelman juontajaksi. Tuolloin hän tarjosi ideaa parodiavideosta. Hän halusi tehdä komediallisen videon NAURAAKSEEN IL Coolin singlelle. Parodian nimi oli Going Back to Brooklyn. Quinn työskenteli ahkerasti&E: llä kirjoittaen sarjan käsikirjoituksia, keksien konsepteja show ’ ta varten.

NBC: n chiefs arvioi Quinnin lahjakkuuden ja tarjosi hänelle töitä. Vuosina 1996-2000 hän kuului SNL: ään. Eläkkeelle jäätyään Quinn alkoi juontaa omaa Tough Crowd-show ’ taan Colin Quinnin kanssa. Hänellä oli paljon vieraita, ja yksi parhaista oli Patrice O ’ Neal. Joskus Colin kertoi, että piti siitä jaksosta liikaa. Patrice O ’ Nealin kuoleman jälkeen Colin esitti syvän osanottonsa. Hän vieraili O ’ Nealin perheen muistotilaisuudessa NYC Centerissä yhdessä Bob Kellyn ja Bill Burrin kanssa.

Katso tämä viesti Instagram

a post shared by @iamcolinquinn on May 27, 2019 at 11:04AM PDT

tässä 2012 Colin Quinn ja Mario Joyner esiintyi yhdessä jaksossa koomikot autot saada kahvia. Quinn liittyi Jerry Seinfeld kyydin Brooklyn 1976 Triumph TR6, jossa he tapasivat heidän koomikko ystävänsä Mario Joyner.

kolme vuotta myöhemmin Colin Quinn liittyi valtavirran koomikoiden joukkoon tähdittääkseen omaa nettisarjaansa with Cop Show, satiirista otosta rikosdraaman tekemisestä New Yorkissa. Cop Show debytoi LStudio.com helmikuuta 2015. Jaksot viikoittain kahdeksanosainen sarja-ohjaus J. D. Amato ja Mr. Quinnin kirjoittama-olivat tyypillisesti viidestä kuuteen minuuttia pitkiä, vierailevana tähtenä.

Katso tämä viesti Instagram

a post shared by @iamcolinquinn on Jan 13, 2019 at 8:14am PST

toukokuussa 2019 CNN ilmoitti julkaisevansa tunnin mittaisen Specialin Quinnilta nimeltään Red State Blue State. Se oli hänen samannimisen Off Broadway-show ’ nsa esittely New Yorkissa aiemmin samana vuonna. In the special, Colin ”toi hauska puuttua absurdities, tekopyhyys, ja onnettomuudet molemmin puolin poliittisen kahtiajaon”.

Saturday Night Live

Quinn tuli tunnetuksi viiden Saturday Night Livessä viettämänsä vuoden ansiosta. Kun hän alkoi työskennellä, hän ei voinut olettaa, että hän muuttuisi yksinkertaisesta kirjailijasta yhdeksi SNL: n päähahmoista. Vuoden kuluttua hän liittyi casting-tiimiin. Hän osoitti itsensä omaperäisillä ideoillaan ja epätavallisilla hahmoillaan.

Colin Quinn, Saturday Night Live
Colin Quinn, Saturday Night Live

vuonna 1997 Quinn sai kutsun osallistua Austin Powersin kuvauksiin. Hän kieltäytyi ja katuu edelleen päätöstä. Jo vuonna 1998 Quinnistä tuli Weekend Update -, sketsi-ja fiktiivisen uutisohjelman juontaja, joka kommentoi ja parodioi ajankohtaisia tapahtumia. Se oli Colinin pääprojekti, kunnes hän jäi eläkkeelle vuonna 2000.

henkilökohtainen elämä

vuonna 2016 julkaistiin Netflixissä Colin ’ s stand up, nimeltään The New York Story. 50 parhaan stand up-elokuvan listalle Netflix pääsi myös perustuslain vastaisesti. Quinn pystyi puhumaan tuntikausia pysähtymättä, ja hän on loistava tarinankertoja, että tämä erikoinen oli lähes opettavainen ja opettavainen yhtä paljon kuin se oli hilpeä. Jos et ole New Yorkin historioitsija, tämä saa sinut paremmin kiinni kuin useimmat historiankirjat.

Katso tämä viesti Instagram

a post shared by @iamcolinquinn on Jan 13, 2019 at 7:35pm PST

Quinn sai sydänkohtauksen vuoden 2018 alussa. Toipumisen loppuvaiheessa hän julkaisi Twitterissä viestin, jossa hän kehotti fanejaan järjestämään isommat hautajaiset kuin Al Caponella oli. Hän sai lääkitystä ja kävi fysioterapiassa, enemmän kardiossa. Hän joutui lopettamaan pekonin syömisen, jota hän melkein ihaili.. Joitakin kuukausia myöhemmin hän vieraili Late Night with Seth Meyersin luona puhumassa siitä, millaista on selvitä sydänkohtauksesta.

Colin Quinn ja Jen Sochko
Colin Quinn ja Jen Sochko

vuonna 2018 Colin kihlautui Late Night With Seth Meyersin tuottajan Jen Sochkon kanssa. Kesäkuuta 2019 solmuun. NYC comedy world juhli häitä. Pari avioitui vanhassa Williamsburgh Savings Bank rakennuksessa tunnetaan Weylin. Oli sellaisia henkilöitä kuin Jimmy Fallon, Jim Norton, Tim Meadows, Seth Meyers, Robert Kelly ja muut. Tom Papa johti seremoniaa.

Filmografia

Elokuvat:

  • 1983 – Rock ’ N ’ Roll Hotel
  • 1987-kolme miestä ja vauva
  • 1988-naimisissa mafian kanssa
  • 1988-Crocodile Dundee II
  • 1993-kuka on mies?
  • 1998 – a Night at the Roxbury
  • 2006 – Home
  • 2008 – Harold
  • 2009 – Paper Boys
  • 2010 – Grown Ups
  • 2012 – That ’ s My Boy
  • 2013 – aikuiset 2
  • 2015 – Trainwreck
  • 2016 – Buuatut
  • 2017 – Sandy Wexler
  • 2019 – humalaiset vanhemmat

tärkeimmät tv-esiintymiset:

  • 1987 – 1990 – Remote Control
  • 1989-Caroline ’ s Comedy Hour
  • 1992-Gaudy, Bawdy & Blue
  • 1996 – 2000 – Saturday Night Live
  • 1996-the Christmas Tree
  • 2003-Windy City Heat
  • 2014-The Awesomes

palkinnot ja kunnianosoitukset

  • 2004 – kaikkien aikojen 56. suurin stand up-koomikko
  • 2004, 2011 – yksi sadan parhaan Irish Americansin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

lg